arachnode.net
An Open Source C# web crawler with Lucene.NET search using SQL Server 2008/2012/2014/2016/CE An Open Source C# web crawler with Lucene.NET search using MongoDB/RavenDB/Hadoop

Completely Open Source @ GitHub

Does arachnode.net scale? | Download the latest release

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Re: Disploy failed during the installation following the instruction with screenshot

    Hi Thanks for your reply, I resolved the problem, and the reason is the project does not connect to the databaase. I meet with another problem, When I set Web as a startup project and Search.aspx as the start page, I got an error message when trying to run that. Here is the error message: ----------...
    Posted to Installation (Forum) by Justin on Fri, Mar 27 2015
  • Disploy failed during the installation following the instruction with screenshot

    Hi There, This is my first time to try this application. I downloaded the latest version, followed the instruction and screenshot, before click 'F5' button in visual studio, everything looks good. Then, the error happened in the process of deploy, the visual studio just showing deploy failed...
    Posted to Installation (Forum) by Justin on Thu, Mar 26 2015
  • Making Progress...but...

    Ok, first thanks for the SQL 2008 instructions - they worked well. I setup the database, execute the stored procedure, and build and run the applications. I get the "console.exe" with the following error: The following configuration settings are mising from database table 'cfg.Configuration'...
    Posted to General Questions (Forum) by drewehart on Mon, Jul 13 2009
  • New Issue "Deploying" and "Testing" with console.

    Ok. modified Program.cs to add my first test URL. The first time I ran it, console went nutz throwing threads, but nothing got inserted to the db. Looks like it was iterating up the same numbers in terms of crawl threads and then starting over (infinite loop kind of thing. In any case, I'm seeing...
    Posted to General Questions (Forum) by Jay Stevens on Sun, Mar 29 2009
  • Deployment error

    Hello everybody! I installed arachnode.net on my PC following instructions from Installation Notes. Everything builds, but when I try to deploy Functions, I'm getting error: Error 12 CREATE ASSEMBLY failed because method 'set_AllowedExtensions' on type 'UserDefinedFunctions' in safe...
    Posted to General Questions (Forum) by mrsmith on Sat, Dec 27 2008
Page 1 of 1 (5 items)
An Open Source C# web crawler with Lucene.NET search using SQL 2008/2012/CE

copyright 2004-2017, arachnode.net LLC